De vintageloft is gelegen aan de Vaart, net buiten de Vaartkom. 's Avonds zijn er steevast allerlei evenementen gepland. Je vindt deze op de startpagina van de website door naar beneden te scrollen of op de facebookpagina.

Fiesta Latina : Op donderdagavond kan je hier je danspasjes komen oefenen. Salsa, bachata, kizomba, merengue... En elke eerste zaterdag van de maand is er de Tropical party : Vintage Corner in organisatie van SalsaFlash. 

Live music : Op vrijdagavond kan je  komen genieten van live muziek. Van jazz over blues tot pop en hiphop. Lokale nieuwe talenten, doorwinterde ouwe rotten. Gratis inkom met vrije bijdrage in de hoed.

Privéfeesten : Zaterdagavond is de ruimte meestal verhuurd voor privé-evenementen, zoals verjaardagsfuiven, recepties, dansfeestjes,... Indien niet, organiseren we zelf een openbaar dansfeest. 

Ook bedrijven huren de vintageloft regelmatig : teambuilding, workshop, vergadering,...

Op facebook kun je tal van foto's en filmpjes bekijken van voorbije events.

 

 

vintageshop

Het Narrenschip aan de Vaart in Leuven is een evenementenloft van 200m² gedecoreerd met vintage en andere vondsten : jaren vijftig tot en met negentig, kunst en kitch, recycling en curiosa.

Overdag kan je komen snuisteren tussen de eclectische verzameling die 's avonds dienst doet als decor voor de evenementen.

De nadruk van de collectie ligt op verlichting, decoratie, meubilair en audiostuff.

 

eventspace

's Avonds wordt de ruimte gebruikt voor evenementen, met onder andere: Latijns-Amerikaanse dans, live muziek,...

 

Je kan de vintageloft ook afhuren om zelf een evenement te organiseren.

 

 

combinacion : shop and party

Openingsuren

 

Nieuwe openingsuren après corona. 

 

Woensdag tem zondag : 15u tot 19u of na afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

voorlopig geen evenementen

Meer info?

hetnarrenschipvaart@gmail.com