Ook in 2016 kun je in Het Narrenschip Vaart van huiskamerconcertje komen genieten. De concerten beginnen rond 21u. De toegang is gratis, we vragen een vrijwillige bijdrage, hapjes en drankjes worden voorzien. Parkeergelegenheid op de parking aan de Ecoshop, aan de Kolonel Begaultlaan of in het gebouw zelf. Fietsers kunnen hun ros binnen stallen. Voor anders mobiele mensen is er een gemakkelijke toegang aan de achterkant van de winkel.

Als eerste gasten mogen we Cesar Swing verwelkomen. Dit viertal brengt 'jazz manouche', een zwierige en elegante muziekstijl uit het Parijs van het midden van de vorige eeuw. Op 29 januari brengen deze rasmuzikanten u deuntjes uit die swingende periode in de retrosetting van Het Narrenschip. Voor meer info over dit optreden of andere vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of look at the book.

 

                Cesar Swing:  Arnout Fierens (gitaar), Ivo Delcon (gitaar), 
                Bart Sweens (viool) en Piet Fonteyn (contrabas).

vintageshop

Het Narrenschip aan de Vaart in Leuven is een evenementenloft van 200m² gedecoreerd met vintage en andere vondsten : jaren vijftig tot en met negentig, kunst en kitch, recycling en curiosa.

Overdag kan je komen snuisteren tussen de eclectische verzameling die 's avonds dienst doet als decor voor de evenementen.

De nadruk van de collectie ligt op verlichting, decoratie, meubilair en audiostuff.

 

eventspace

's Avonds wordt de ruimte gebruikt voor evenementen, met onder andere: Latijns-Amerikaanse dans, live muziek,...

 

Je kan de vintageloft ook afhuren om zelf een evenement te organiseren.

 

 

combinacion : shop and party

Openingsuren

 

Nieuwe openingsuren après corona. 

 

Woensdag tem zondag : 15u tot 19u of na afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

voorlopig geen evenementen

Meer info?

hetnarrenschipvaart@gmail.com