Vanaf december zet Het Narrenschip Vaart alle zeilen bij. Het ruim zal gevuld worden met muziek en spel. Artiesten en toehoorders maken het zich gemakkelijk in de vintagezeteltjes, retrostoeltjes of loungesalon. Deze livingconcerten zijn voor een beperkt publiek (max 50 personen), gratis en voor iedereen toegankelijk (inschrijving op voorhand is wenselijk). We vragen een vrijwillige bijdrage voor de artiest(en), drankjes en hapjes zijn verkrijgbaar. De optredens beginnen meestal rond 21u. De winkel is tot dan gewoon open. 

Als eerste muzikale gast verwelkomen we Wim Toucour solo. Wim Toucour is zanger-liedjesschrijver Wim Van Caelenbergh, omringd door een stel enthousiaste topmuzikanten. Maar in deze kleine, intieme setting komt hij dus solo en brengt 'vlotte weerbarstige liedjes, ontsproten aan een gemengd huwelijk van kleinkunst, wereldfolk, pop en cabaret'. Schoon kindekes dus. Voor meer info over Wim, en een voorsmaakje van zijn muziek kun u terecht op zijn plaats of in zijn boek. Andere namen zijn al vastgelegd voor december. 

 

vintageshop

Het Narrenschip aan de Vaart in Leuven is een evenementenloft van 200m² gedecoreerd met vintage en andere vondsten : jaren vijftig tot en met negentig, kunst en kitch, recycling en curiosa.

Overdag kan je komen snuisteren tussen de eclectische verzameling die 's avonds dienst doet als decor voor de evenementen.

De nadruk van de collectie ligt op verlichting, decoratie, meubilair en audiostuff.

 

eventspace

's Avonds wordt de ruimte gebruikt voor evenementen, met onder andere: Latijns-Amerikaanse dans, live muziek,...

 

Je kan de vintageloft ook afhuren om zelf een evenement te organiseren.

 

 

combinacion : shop and party

Openingsuren

 

Nieuwe openingsuren après corona. 

 

Woensdag tem zondag : 15u tot 19u of na afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

voorlopig geen evenementen

Meer info?

hetnarrenschipvaart@gmail.com