1 keer per maand kunt u als brocante- en vintageliefhebber een veilingavond bijwonen aan de Vaart. We selecteren elke keer een twintigtal nieuwe vondsten die dan onder de hamer gaan. Dit is geen officiële openbare verkoop, eerder een gezellig onderonsje voor de geïnteresseerden.

Op de facebookpagina wordt aangekondigd wanneer de veiling zal plaatsvinden. U kunt zich binnenkort ook inschrijven op de nieuwsbrief. Dan sturen we u een bericht als er iets georganiseerd wordt.

Indien u van plan bent om te komen en te bieden, kunt u zich op voorhand inschrijven. U doet dat door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op de beginpagina. 

Deze artikels werden tijdens de eerste veiling aangeboden op 6 november aangeboden. De datum van de volgende veiling is nog niet geprikt. Ergens in december wellicht.

 

 

.

 

 

vintageshop

Het Narrenschip aan de Vaart in Leuven is een evenementenloft van 200m² gedecoreerd met vintage en andere vondsten : jaren vijftig tot en met negentig, kunst en kitch, recycling en curiosa.

Overdag kan je komen snuisteren tussen de eclectische verzameling die 's avonds dienst doet als decor voor de evenementen.

De nadruk van de collectie ligt op verlichting, decoratie, meubilair en audiostuff.

 

eventspace

's Avonds wordt de ruimte gebruikt voor evenementen, met onder andere: Latijns-Amerikaanse dans, live muziek,...

 

Je kan de vintageloft ook afhuren om zelf een evenement te organiseren.

 

 

combinacion : shop and party

Openingsuren

 

Nieuwe openingsuren après corona. 

 

Woensdag tem zondag : 15u tot 19u of na afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

voorlopig geen evenementen

Meer info?

hetnarrenschipvaart@gmail.com