Het Narrenschip Vaart is gelegen in het oude Marie-Thumas gebouw aan de Vaart in Wilsele. U kunt hier van donderdag tot en met zaterdag komen snuisteren en luisteren, graven en vragen, kijken en neerstrijken. 

De ingang is aan de Kolonel Begaultlaan 9B, via een trap komt u dan op de eerste verdieping. Voor minder mobiele mensen is er de mogelijkheid om via de Margerite Lefèvrelaan het gebouw binnen te komen.

U kunt ook alle produkten bekijken vanuit uw luie zetel via de webshop. Via mail of telefonisch kunt u een artikel reserveren. U kunt daarna hier in de de winkel komen betalen en het artikel meenemen of laten leveren. De webshop is momenteel niet beschikbaar. Check de facebookpagina voor nieuwe artikels.

 

vintageshop

Het Narrenschip aan de Vaart in Leuven is een evenementenloft van 200m² gedecoreerd met vintage en andere vondsten : jaren vijftig tot en met negentig, kunst en kitch, recycling en curiosa.

Overdag kan je komen snuisteren tussen de eclectische verzameling die 's avonds dienst doet als decor voor de evenementen.

De nadruk van de collectie ligt op verlichting, decoratie, meubilair en audiostuff.

 

eventspace

's Avonds wordt de ruimte gebruikt voor evenementen, met onder andere: Latijns-Amerikaanse dans, live muziek,...

 

Je kan de vintageloft ook afhuren om zelf een evenement te organiseren.

 

 

combinacion : shop and party

Openingsuren

 

Nieuwe openingsuren après corona. 

 

Woensdag tem zondag : 15u tot 19u of na afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

voorlopig geen evenementen

Meer info?

hetnarrenschipvaart@gmail.com